Četvrtak, 24 Prosinac 2020 19:31

Djed Mraz dao interview Qyouth

Djed Mraz naišao je na jedan upaljen kamin. U toj situaciji mora ući u kuću na neki drugi način. Uto se susreće s mladom youtubericom Qyouth, koja upravo snima svoju novu objavu za svoje Youtube pratitelje.

Kroz njihov polusatni razgovor saznajemo mnogo detalja o Djedinom životu, njegovoj Bakici, kućnim ljubimcima i još mnogo toga...

Video sadržaj

Moji patuljci izviđači su mi dojavili da su sandučići prepuni pisama i crteža, a ja sam odmah upregnuo Rudolfa i pokupio poštu u Varaždinu i Ivancu.

Šaljite mi i dalje svoja pisma i crteže.

Željno ih očekujem.

Ho Ho Ho!

Srijeda, 23 Prosinac 2020 17:39

Bernarda Grupa novi je ponosni partner

BERNARDA GRUPA novi je ponosni partner Priče Djeda Mraza, a mi smo požurili postaviti Rudolf Express sandučić u Varaždinskim Toplicama!

Svoja pisma i crteže od danas, pa sve do 31.12. možete ubaciti u sandučić specijalne pošte Djeda Mraza u Ulici Kralja Tomislava 3 u Varaždinskim Toplicama! ? Sve vaše radove objaviti ćemo u virtualnoj galeriji na www.pricedjedamraza.com ?

A sad jurim pokupiti dosad pristigle radove jer mi moji patuljci izviđači javljaju da ste bili jako dobri i poslali puno lijepih crteža i pisama! ?

Svoje radove šaljite i online na www.pricedjedamraza.com

Ho Ho Ho! ?

Srijeda, 23 Prosinac 2020 09:36

Rudolf Express stigao je i u Zaprešić

Rudolf Express stigao je i u Zaprešić!

Pod pokroviteljstvom Turistička zajednica grada Zaprešića svoja pisma i crteže od sad možete ubaciti u sandučić specijalne pošte Djeda Mraza na Trgu Ivana Pavla II sve do 31.12 ?

Crtajte, pišite, a radove možete poslati i online na www.pricedjedamraza.com

Ho Ho Ho!

Moji sobovi lete 2600 km/h, pa sam za tren stigao i u grad Svetu Nedelju, našeg novog grada-pokrovitelja, da obavim zadnje pripreme puštanja u pogon novog poštanskog sandučića Rudolf Expressa- specijalne pošte Djeda Mraza!

Od danas pa sve do 31.12 svoja pisma i crteže Djeda Mrazu možete ubaciti u poštanski sandučić Rudolf Expressa ispred Gradske vijećnice grada Svete Nedelje - Gradske uprave!

Možete ih poslati i online na stranici www.pricedjedamraza.com

Jurim dalje. Javljam se uskoro iz novog grada pokrovitelja!

Ho Ho Ho!

Naš pokrovitelj je i Grad Dugo Selo! Upravo sam danas sletio ispred kućice Djeda Mraza na Trgu, u kojoj se nažalost ove godine nećemo moći družiti osobno, ali sam se pobrinuo da mi ipak možete poslati svoja pisma sve do 31.12 i to putem Rudolf Express pošte - specijalne pošte Djeda Mraza!

Svoja pisma i radove možete poslati i online na www.pricedjedamraza.com

Ho Ho Ho!

Utorak, 22 Prosinac 2020 09:28

Dobitnici nagradne igre su...

Dobitnici nagradne igre i osobne video čestitke Djeda Mraza su: Marin Marš i Nika Quenn! Čestitka stiže! ???

A vi draga djeco šaljite mi svoja pisma i crteže koje ću objaviti u svojoj galeriji na www.pricedjedamraza.com. Tko zna možda i nekoga od vas nagradim!

Ho Ho Ho!

Naš pokrovitelj Grad Ivanec dobio je Rudolf Express poštu!

Prošećite do Kinotrga i ubacite vaša pisma i crteže jer svi pristigli radovi objaviti će se ovdje u vašim Pismima ?

Jedva čekamo vaše radove koje možete poslati i online na ovoj stranici.

Grad Varaždin, ponosni pokrovitelj Priče Djeda Mraza dobio je Prvu Rudolf Express poštu!

Osim ove webstranice, od sada vaša pisma i crteže Djeda Mrazu možete ubaciti u Rudolf Express poštanski sandučić na Korzu pored Vijećnice.

Uživajte u šetnji prekrasnim ugođajem Advent u Varaždinu ?

P.s. Rudolf Express poštanski sandučići na putu su za Ivanec, Dugo Selo, Zaprešić i Svetu Nedelju, a uskoro i u nekim drugim gradovima ?

Ho Ho Ho!

Četvrtak, 17 Prosinac 2020 18:14

NAGRADNA IGRA!!!

Želiš da ti ili tebi netko drag dobije osobnu video čestitku Djeda Mraza, zadatak ti je lak i može ga napravit' svak'... Dvoje dobitnika (djevojčica i dječak) će primiti nagradu.

Sve što treba je :

  1. Lajkaj našu FB stranicu
  2. Podijeli ovu objavu (javno)
  3. Tagiraj/napiši ime osobe koja će primiti čestitku
  4. Dobitnike biramo i objavljujemo u utorak 22.12. 12 sati (random.org)

SRETNO !!!!